Bestuur attracties Speel minigames Test nieuwe systemen Ontdek het park met Betapass

VERVROegd TOEGANG!

Met Betapass heb jij al vervroegd de mogelijkheid om in het park te gaan. Hierdoor kan jij eerder attracties of systemen testen.

Buiten deze leuke toevoegingen is er natuurlijk nog veel meer wat je krijgt!

Bekijk welke voordelen je allemaal hebt met een Betapass rang.

Alle voordelen op een rij:

ONTDEK TOVERLANDCRAFT MET BETAPASS

Een Betapass rang kost éénmalig €3.99 en is geldig tot de opening, hierna krijg je gratis een maand operator! De Betapass rang kan je aanschaffen het commando /buy uit te voeren in onze Minecraft server (server.toverlandcraft.com), of door naar op “bezoek de webshop” te klikken!

Betalen is mogelijk met de volgende diensten:

– PayPal

-IDEAL (Tikkie)

-Bancontact (PayConiq)

 

Mocht je met een Nederlands bank account willen betalen kan je bij het afrekenen “Tikkie” selecteren. Zorg ervoor dat je de referentie-code mee stuurt als berichtje!

Betaal je liever via een Belgisch bank account, geen probleem. Selecteer Bancontact bij het afrekenen en zorg dat de rekening op de naam staat die je invult op onze betaal pagina.

Mocht de betaling mislukken? Geen probleem! Contacteer onze crew via Discord of start een livechat. 

Mocht je nog andere vragen hebben, stel deze dan zeker via een livechat of contacteer een crewlid op Discord. Onze crew zal dan zo snel mogelijk op jou reageren.

De Betapass is voor de prijs zeker een leuke toevoeging! Niet alleen kun je de bouw van dit park van dichtbij meemaken en als eerste de coole features zoals de zeepaardenrace uittesten, maar ook na de opening komt er waarschijnlijk iets extra's voor de mensen met een Betapass!
OfficialKeith_
Betapass
4/5
Ik vind de betapass een super rank. Omdat je dan geen beta openingen apart hoeft te organiseren maar dat mensen voor een aardig prijsje al het park kunnen zien. Denk er dan bijvoorbeeld aan dat wij exclusieve dingen kunnen zien / testen. Bij een normale beta opening zou dat moeilijk of onmogelijk zijn (Aangezien er veel bezoekers dan op af komen). Verder is het ook een leuke toevoeging geweest om Betapass holders 1 maand Operator aan te bieden om hun toch niet met lege handen naar huis te sturen als het park volledig opent.
OfficialPieter
Betapass
4.5/5
I absolutely loved visiting the Park, everything that's already done fits perfectly wit how Toverland looks in reality, Troy and Fenix are both great and smooth. I don't know why I should tell other people to get a Betapass, I can only tell that if they want to visit the Park so bad and can't wait for the official opening, they can buy it and they surely won't regret it 🙂

I'd honestly give the Park 5 stars, I don't see anything that isn't good in the Park right now!
ErdeKraft
Betapass
5/5